Pellisprickens Blogg

Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Kerstin - 17 mars 2009 10:47


Jag fick beviljat min önskan att få fortsätta att gå på en underhållsdos av kortison, jämte extra kalktillskott fram till sommaren. Sedan tycker hon sommarvärmen ska räcka. Ja, om, det blir sommeár ja -:) Men den dagen, den sorgen.

Härligt att slippa komma ner i "värkhålet" för även om Bechterew finns där och gör sig påmind så kommer han nu förhoppningsvis inte slå omkull mig på ett tag. Den här biten att så mycket kraft går till att bara komma igång så inte vart steg är en pina och när det värsta släppt är tröttheten enorm av ansträngningen av att starta kroppen så ett par timmar senare måsta inta ryggläge igen.

Jag har verkligen njutit av att orkat heldag (om än men lite envishet) och förhoppningsvis fortsätter det nu så här, hoppas, hoppas doseringen räcker till.... 2½ mg om dagen..


Lycka av ännu en orsak!

I dag rullar vi med husbilen neråt, har några planerade stopp halvvägs till Göteborg, ska bland annat kika på några till husbilar (gäller att förkovra sig i ämnet -:)

Traska mycket på okända stigar med hundarna, så mysigt att ha tid för gemensamma promenader, blir inte så ofta annars.

Sedan åker vi vidare till syrran för några dagar där, ska träffa hennes barn och barnbarn (herre je, de börjar vara vuxna nu, vart tar åren vägen)


Sista dagen av vår tripp ska jag på träff med nätvänner som bor runt Göteborgsregionen. Vi blir 5 tjejer som träffas över en bit mat eller fika.

Kommer att bil toppenkul. En av dessa tjejer är GrafikBettan som jag lärde känna i datorns begynnelse, många år har flytt om mycket har hänt men vi har aldrig tappat bort varandra under vägen. Dessutom kommer 3 tjejer från LBD varav Susanne har blivit min bloggvän, Seija och Chris vet jag har fina hundar så tjejer!  Vi kommer ha trevligt, så många likheter i våra liv så kommer orden flöda


Nu packas det sista och sedan rullar vi, men med många stopp efter vägen och nygjorda räkmackor som första mål mat efetr vägen, mums....

Pst, jag vet att jag varit dålig på att besöka er mina nätvänner, har så mycket omkring mig. Bättring kommer!

Presentation


Jag skriver om det som står mig närmast, min familj bestående av make och 2 hundar, mitt hem, mina pelargoner och min kolonistuga. Allt i min vardag!

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

RSS

Omröstning

Påverkas du av vädret?
 Ja, men Bara oväder
 Ja, alla väderomslag
 Ja, men bara vid vackert väder
 Ja, av värme
 Ja, av kyla
 Ja, av åskväder
 Nej
 Vet ej
 Har aldrig tänkt på det

Länkar

Feedjit

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards