Pellisprickens Blogg

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Sol ute sol inne

Av Kerstin - 16 maj 2009 09:51


Äntligen återställd. Tack alla vänner för omtänksamheten, den värmer verkligen när man känner sig som något som katten släpat in -:)


Gårdagen bestod av lång härlig promenad förmiddag, sedan förjde vi med gubben till stan för han skulle besikta gamla Volvon uppe på Tunbytorp.

Tänk att den gamla skorven gick igenom utan anmärkning!

Sedan drog vi (nästan) rakt över vägen till en Take away resturang och köpte Wookad kyckling m ris a´ 45 kr och tog med hem. Det var Gudagott!  Kommer handla där flera ggr var så säker.


Väl hemma igen så tvättade jag alla fönster på utsidan av huset 10 st, pust...... Sedan sa ryggen ifrån så det blev tv soffan ist.


I dag måste vi in och köpa filmjölk, tänk att ingen tänkte på det i går?


Sedan är det hög tid att börja samla bananlådor och börja packa.

Bara 6 veckor kvar tills vi får nyckeln.

Jag fotade Radhuslägenheten med den nuvarande ägarens tillåtelse. Vill du kika på vårt blivande hem så tänk på att allt är hennes, jag har inte så där mycket vackra kopparsaker -:)

http://www.pixbox.se/pic_show_id27497645.html


Ja, detta kallas för radhus och vill vi så får vi inreda en liten trädgård framför vår del av huset, men vi kommer inte göra det.

Det är bättre så här med en vaktmästare som klipper gräset -:)


Orten där vi ska bo finns även på nätet pga av  det är en kulturhistorisk del av vårt land och vi ska bo i det älsta av husen, ett hus från 1700- talet.

http://www.karmansbo.se/


Kollar man längst ner på denna sida så finns det en Rubrik som heter Bilder.

Klicka där på Smedbostäderna så kommer du till sidan om vår lägenhet bland annat.

Vi ska bo i " Långa Raden"


Varför flytta så långt från Västerås?  

Varför inte?  Vi har då 10 minuters bilresa till vår stuga och får bo i samma miljö som stugan har, ut med Hedströmmens strand i den natur som vi båda trivs så bra med och kommer närmare alla våra vänner runt stugan.

Kan väl inte bli bättre än så här.

Livskvalitet!


 Så nu vet ni vad vi kommer att göra under sommaren och Hösten.......


He en trevlig Helg!


 
 
Ia

Ia

16 maj 2009 13:30

Åh, vad fint det ser ut kerstin!
Det blir säkert jättebra för er.
Kramar Ia

http://stirserudsbloggen.blogg.se

 
Ingen bild

Ingrid och Jan-Henrik

16 maj 2009 16:49

Hej Jan och Kerstin!
Vilket underbart ställe att flytta till, nära naturen. Det passar ju extra bra nu när Jan snart skall sluta att arbeta också. - Det ser jättemysigt ut! Vilket härligt lantkök med vedeldad spis. Elisabeth säger att hon kan ge er lite gamla kopparsaker, om ni vill ha, i det mysiga köket. Var ligger Kolsva ungefär? Hur långt är det till Stockholm? Det verkar ju inte ligga så väldigt mycket längre bort än VÄsterås? Fast i en annan riktning? Det var ju extra roligt att Ni har en sommarstuga bara en liten bit därifrån också - Och man får säkert en massa nya vänner också, när man bor tillsammans i ett radhusområde. Vi gratulerar Er båda, från allesammans här i Stockholm, och vi blir glada om ni kan skicka mer information genom datan.
Hälsningar från oss alla genom Ingrid och Jan-Henrik, (som klarade uppkörningen i tisdags och fick sitt körkort)
PS hoppas ni fick bra betalt för villan och att Jan nu slutar arbeta och njuter av den underbara ny tillvaron ni skaffat er. Vi skulle gärna vilja komma på besök.

 
Marketta

Marketta

17 maj 2009 00:40

Skönt att du känner dig bra nu.

Men vilket drömkök du har i lägenheten, den är ju jättestor om man jämför med den ni har nu. Vedspis och allt, fungerar den ?.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

 
Lise-Lott

Lise-Lott

17 maj 2009 09:52

Hej
Men vad läser man här då? ska ni flytta till kolsva.Det ser jättefint ut på bilderna,och så skönt att slippa allt jobb med trädgården,ni har ju er stuga att pyssla med ju.Alltid spännande att få flytta.
Tittar in här igen Kerstin.
Kram

http://lukas.dinstudio.se

 
Sylvia

Sylvia

18 maj 2009 14:34

Men så spännande! Vacker natur och så nära till stugan.Köket verkar var stort och rymligt och så härligt med vedspis.Tycker ni gör alldeles rätt.Allt blir ju mycket bekvämmare för er.Lycka till säger jag.
Kram Sylvia.

http://cobra38.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 17 januari 2015 23:35

Många ggr har vi suttit på vår terass och sagt att det skulle vara roligt att se utsikten uppifrån berget vi ser. Någon enstaka ggn har vi sett folk där uppe och att det finns en stig det har jag sett när vi åkt förbi på andra sidan berget som ligger...

Av Kerstin - 9 juni 2014 00:00

Över Nationaldagen och Pingst var vi på en liten husbilsresa i det vackra Sommarvädret. Vi åkte till Sundborn utanför Falun som väl är känt för att Carl  och Karin Larsson bodde där. Klicka på namnen om du vill läsa om dom på Wikipedia   Sundborn...

Av Kerstin - 24 oktober 2009 22:22

Pga vissa omständigheter så byter jag blogg. Nu finns jag här   http://farna.bloggplatsen.se ...

Av Kerstin - 20 oktober 2009 16:13

Saknar min bil!  På verkstad   Saknar solen!  Disigt och grått   Saknar Karmansbo! Utan bil, låst där jag är   Saknar gubben!  Ok han är ledig från i morgon och en vecka frammåt   Saknar Diana!  Min första hund, alltid min gossegumma ...

Av Kerstin - 19 oktober 2009 13:09

Ja, vad börja med om inte Vi lever och har hälsan!   Fast trötta och virriga är vi båda 2 för vi erkänner att vi har haft för mycket omkring oss sedan i Juli månad.   Vad det ska bli skönt när vi kan luta oss tillbaka och se på denna tid med ...

Presentation


Jag skriver om det som står mig närmast, min familj bestående av make och 2 hundar, mitt hem, mina pelargoner och min kolonistuga. Allt i min vardag!

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

RSS

Omröstning

Påverkas du av vädret?
 Ja, men Bara oväder
 Ja, alla väderomslag
 Ja, men bara vid vackert väder
 Ja, av värme
 Ja, av kyla
 Ja, av åskväder
 Nej
 Vet ej
 Har aldrig tänkt på det

Länkar

Feedjit

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards